Zesty Aziatische noedels
Home » Aziatische noedels

Aziatische noedels

Onze Aziatische noedels worden volgens traditioneel Aziatische technieken en recepturen geproduceerd. Daardoor hebben onze noedels een perfecte bite, kleur, vorm en smaak. Ze scoren dan ook goed op consumententesten.

Wij letten goed op de trends in de markt en spelen hier vroegtijdig op in. Denk bijvoorbeeld aan eiermie van vrije uitloop eieren, RSPO certificering en verbetering in nutri score.

Onze noedels vindt u terug in de retail, food service en industriële markt. Voor ieder type klant hebben wij passende oplossingen.

Diverse product- en verpakkingsvormen

Bij Zesty kunt u terecht voor een compleet assortiment aan Aziatische noedels. Te denken valt aan o.a. eiermie, volkoren noodles, rijstnoedels en instant woknoedels. Deze producten worden geleverd in diverse product- en verpakkingsvormen (straight, nested, folded, twisted, block).

KWALITEIT

Onze productiepartners zijn volgens GFSI en social compliance standaarden gecertificeerd. Desalniettemin houdt Zesty zelf strikte controles op locatie om de kwaliteit te waarborgen. Al met al resulteert dit in Aziatische noedels waar we achter staan en waar we trots op zijn!

MAATWERK

Zesty biedt ook de mogelijkheid tot de productie van noedels volgens specificatie. Heeft u een referent of wilt u zich onderscheiden door productinnovatie of productvorm? Laat het ons weten! Onze R&D professionals denken graag met u mee.

ASSORTIMENT

Zesty gedroogde noedels

Gedroogde noedels

Eiermie van scharreleieren, vezelrijke volkoren noedels, minder zout… ontdek ons complete assortiment gedroogde noedels.

Zesty instant noedels

Instant noodles

Traditionele Aziatische instant noodles, gedroogd of gefrituurd met palmolie (RSPO) of zonnebloemolie.
 

Zesty ready to eat noedels

Ready to eat noedels

Perfecte noedels in een mum van tijd. Dankzij het unieke stoomproces hebben deze producten een perfecte smaak, textuur en bite.

CONTACT

Heeft u interesse in onze traditionele Aziatische noedels?
Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

WAAROM ZESTY?

Zesty heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen en de verkoop van noedels uit Azië. Authentieke smaakbeleving en kwaliteit staan daarbij voorop.
Ons inkoop- en kwaliteitsteam spreekt de taal van onze partners in Azië. Daardoor kent het als geen ander de lokale uitdagingen. Dit is uniek en levert een belangrijke bijdrage aan het succes van uw (eind)product.

UITGEBREIDE KENNIS VAN DE AZIATISCHE KEUKEN
DIEPGAANDE PROCESKENNIS
GEGARANDEERD BESTE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING.
FLEXIBEL, SNEL SCHAKELEND TEAM.
BEDREVEN IN DUURZAAMHEID (RTRS, BIO, GLOBALGAP).

Zesty is BRC en IFS gecertificeerd. Deze standaarden hanteren wij ook bij de selectie van onze partners.